fbpx

Pravila i uslovi korišćenja

Korišćenje
Ovi opšti uslovi odnose se na korišćenje MEDNIK internet prodavnice isključivo na području Republike Srbije, odnosno web domena rs.
Usluge MEDNIK internet prodavnice dostupne su na internet stranici https://mednik.rs/prodavnica/
Pravila i uslovi definišu postupke čijim prihvatanjem nedvosmisleno potvrđujete da ste upoznati i saglasni sa eventualnim ograničenjima koja servis nosi sa sobom.
Servis je namenjen fizičkim licima i njegovo korišćenje i upotreba su besplatni, uz pridržavanje niže navedenih uslova i pravila korišćenja.
Korišćenjem MEDNIK internet prodavnice prihvatate navedne uslove i pravila, pa se smatra da ste automatski pristali na iste i obavezujete se da ćete ih poštovati. U suprotnom MEDNIK se oslobađa svake odgovornosti.

Registracija
Kupac snosi odgovornost za tačnost i potpunost unetih podataka prilikom registracije.
Ukoliko dođe do bilo kakve promene podataka koje ste uneli prilikom registracije, molimo Vas da što pre ažurirate Vaš korisnički račun, odnosno obavestite nas o nastalim promenama putem e-mail adrese: nikola.prazic@mednik.rs
Registracijom prihvatate odgovornost za komunikaciju sa Vaše email adrese ili mobilnog telefona kada su u pitanju narudžbine, promena podataka ili odjava sa liste registrovanih.

Uslovi kupovine
Postupak i uslovi kupovine robe putem MEDNIK internet prodavnice definisani su kroz sledeće etape: poručivanje, plaćanje, preuzimanje, povrat/reklamacija robe.
MEDNIK putem MEDNIK internet prodavnice omogućuje korisnicima poručivanje robe preko interneta iz asortimana robe ponuđene na web sajtu. Kupcem se smatra svaka osoba koja naruči barem jedan proizvod, popuni tražene podatke i pošalje ih preko web .
Sve cene su izražene u dinarima.

Plaćanje robe
Poručenu robu kupac plaća gotovinom prilikom preuzimanja paketa.

Sigurnost
Prilikom registracije u MEDNIK prodavnici kupac će biti dužan da kreira lozinku koju mora zadržati samo za sebe i ne treba da je deli sa drugim osobama. Kupac je odgovoran za sve akcije i porudžbine koje je poručio pod svojim nalogom. Ukoliko zna ili sumnja da još neko zna njegovu lozinku, dužan je da promeni svoju lozinku na Web sajtu ili aplikaciji na pametnom telefonu.
Ukoliko postoji bilo kakva sumnja da postoji propust u sigurnosti, MEDNIK ima pravo da od kupca traži da promeni lozinku ili može da blokira kupčev korisnički nalog.

Izmene
MEDNIK može u skladu sa svojom poslovnom politikom, bez prethodne najave, ažurirati ili izmeniti podatke objavljene na web portalu https://mednik.rs
MEDNIK zadržava pravo na izmenu navedenih uslova i pravila u bilo kom trenutku, i obavezuje se da će svaku promenu postaviti na portal.
Ukoliko se ne slažete sa navedenim pravilima korišćenja i ne želite da ih prihvatite, molimo Vas obratite se putem nikola.prazic@mednik.rs, našem Kontakt centru pozivom na 060 4117811 ili pismenim putem, a kako bismo Vas izbrisali iz baze korisnika MEDNIK internet prodavnice.

Povezane Internet stranice
Web stranica MEDNIK internet prodavnice uključuje linkove na druge internet stranice, materijali na tim stranicama su izvan kontrole MEDNIK, korisnici na njih pristupaju na vlastitu odgovornost i rizik te stoga MEDNIK nije odgovoran za sadržaj na tim stranicama.

Intelektualno vlasništvo
Sadržaj MEDNIK internet prodavnica je zaštićen i MEDNIK ostvaruje jedinstveno pravo na njegovo korišćenje. Za svako komercijalno korišćenje sadržaja kupci moraju prethodno kontaktirati MEDNIK d.o.o putem e-mail adrese nikola.prazic@mednik.com

Return to top of page